CNN Türk kameramanı darbecilere böyle direndi

CNN Türk kameramanı darbecilere böyle direndi

Darbe girişiminde bulunan hainler, CNN Türk televizyonunu basarak yayını kesmek istedi. Hainler, baskını görüntüleyen kameraman Ahmet Akpolat’a saldırarak kamerasını almak istedi. Ancak CNN Türk kameramanı kendisini silah doğrultan subaylara direnerek kamerasını vermedi.

Darbe girişiminde bulunan hainler, 15 Temmuz gecesi CNN Türk televizyonunu basarak yayını kesmek istemişti. Hainler, baskını görüntüleyen kameraman Ahmet Akpolat’a saldırarak kamerasını almak istedi. Ancak kameraman Akpolat, darbeci subaylara direnerek kamerasını vermedi.

Yaşanan o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde askerlerin binaya girmesi ile kameraman Ahmet Akpolat çekim yapmaya başladığı bu sırada darbeci bir subayın Akpolat'ın yanına gelerek kamerasını almaya çalıştığı görülüyor. Ancak kameraman Akpolat, darbecilere direnerek kamerasını vermiyor. Bunun üzerine darbeci subay, silahının dipçiği ile Akpolatı vurmakla tehdit ediyor. Ancak yaşanan onca karmaşaya rağmen Akpolat kamerasını darbecilere teslim etmediği görülüyor.Bu sırada bir asker CNN Türk kameramanı boğazından itiyor. Diğer bir askerde kameramanın boğazına sarılıyor.