Çocuklar yararına resim yarışması sonuçlandı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, geliri Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanmak üzere resim yarışması düzenlendi.
Çocuklar yararına  resim yarışması sonuçlandı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, geliri Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanmak üzere resim yarışması düzenlendi. Akra Barut Otel'de düzenlenen ve bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmaya 25 yarışmacı katıldı.

Akra Barut Hotel, geçtiğimiz yıl itibariyle geleneksel hale getirdiği resim yarışmasının ikincisi önceki gün gerçekleştirdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen yarışma, sanatseverlerden ise tam not aldı.

Akra Barut'ta gerçekleştirilen resim yarışmasıyla ilgili bilgi veren Barut Hotelleri Satış ve Pazarlama Direktörü Samuray Önen, geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen resim yarışmasının geleneksel hale getirilmesinden son derece mutlu olduklarını belirterek, "Düzenlemiş olduğumuz yarışmaya, profesyonel ve amatör ressamlardan oluşan 25 civarında bir katılım bulunmaktadır. Yarışmaya katılan tablolar, 10 gün boyunca Akra Barut'ta sergilenerek satışa sunulacak ve satıştan elde edilen gelirin tamamı ise geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanacaktır" dedi.

Yarışma jürilerinden sanat eğitmeni, ressam Hamdi Dicle ise bu tipte organizasyonların daha da yaygınlaştırılması gerektiğini belirterek, böyle bir projeye imzasını attığı için Akra Barut'un diğer otellere de örnek teşkil edeceğini ifade etti.

Yaklaşık 25 kişinin katılım gösterdiği yarışmada, birincilik ödülü Mehmet Ali Önder'in olurken, ikinci Mehmet Emin Erşan, üçüncü ise Narin Yılmaz'ın olurken, mansiyon ödülü ise Rukiye Kılınçer'in oldu.

Yarışmaya katılan eserler, 18 Ekim 2016 Salı günü saat 19.00'da yapılacak açılışın ardından 28 Ekim 2016 Cuma gününe kadar Akra Barut'ta ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Kaynak: