Çocukların çifte bayram sevinci Kızılay’dan

Türk Kızılayı İstanbul Şubesi, 2013 yılında başlattığı ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye etme projesi ile Kurban Bayramı'nda da minikleri yalnız bırakmadı.
Çocukların çifte bayram sevinci Kızılay’dan

İstanbul'un 39 ilçesini kapsayan çalışmada, 7-16 yaş aralığındaki 1000 çocuk, bayramı yeni kıyafetleri ile karşılayacak.

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı, İstanbul'daki öksüz, yetim, engelli çocuklar ve şehit çocuklarının bayramlıklarını hazırladı. Hediye paketlerinin içinde yaş gruplarına ve cinsiyetlerine göre hazırlanan; gömlek, pantolon, t-shirt ve çorap yer alıyor.Türk Kızılayı İstanbul Şubesi, ilk olarak 2013 yılında başlattığı ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye etme projesiyle, bu Kurban Bayramı'nda da minikleri yalnız bırakmadı. Hayırseverlerin bağışlarıyla temin edilen giyim malzemeleri, gözleri yollarda olan minik sahiplerine ulaştırılmak üzere kargo ile yola çıkarıldı. İstanbul'un 39 ilçesini kapsayan çalışmada, 7-16 yaş aralığındaki 1000 çocuk, bayramı yeni kıyafetleri ile karşılayacak.

Türk Kızılayı Denetim Kurulu Başkan Vekili ve İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, bağışlarıyla Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahiplerine merhamet ellerini uzatan hayırseverlere teşekkür ederek, "Bu bağışlarla ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bayramlıklarını hediye ettik. Onların yüzünün güldüğünü görmek bize mutluluk veriyor. Bizler bu çalışma ile çocuklarımızın geçmişe dönüp baktıklarında güzel bayramlar hatırlamalarını amaçlıyoruz. Tüm çocukların, çocukluklarını oyun oynayarak geçirebildiği bir dünya temennisi ile herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Kaynak: