Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Çok önemli bir virajdayız, paralel ihanet çetesine dikkat

Çok önemli bir virajdayız, paralel ihanet çetesine dikkat

Paralel ihanet çetesinin mensuplarını doğrusu ben de iyi insanlar zannederdim. Ama her geçen gün bana önemli bir şeyi hatırlatıyor, bugün ülkemizde milli güvenliğimiz için en büyük tehlike kesinlikle paralel ihanet çetesidir. Bunu anladığım için de çok şükrediyorum.

İşin çok daha kötüsünü ifade edebilirim, bugün itibariyle DHKPC bile bunların kontrolünde. Şu anda gâvurun sözcülüğünü yapan gazete ile kendisini ülkemizin en solcu, devletçi, seküler, cumhuriyetin sahibi ilan eden kemalist, ulusalcı gazeteler bile onların kontrolünde.

Hatta kendisini Cumhuriyetçi ilan eden gazetenin okurları bir grup kurmuşlar oradan açıklamalar bile yapmıyorlar, artık o gazeteyi okumayacaklarını ilan etmişler.

Şunu da belirtelim, bugün Türkiye aleyhine açıklama yapan, Türkiye düşmanlığı yapan kredi derecelendirme kuruluşları da, Amerika’da, Avrupa’da Türkiye düşmanlığı yapan medyada bu paralel ihanet çetesi ile aynı çizgide ve hatta çok açık ifade edebilirim, aynı merkezden idare ediliyorlar.

Siz Konya’da hala salakça, haşhaşilik yapan, Pensilvanya’daki adamı evliya zanneden üç beş efsunlanmış saftiriği boş verin.

Bunlar olayı hala kavrayamadılar, işte beyinler nasıl kontrol altına alındıysa, nasıl esir edildiyse, nasıl efsunlandıysa hala bu cambazlar Pensilvanya’daki hokkabazı, tertemiz bir âlim zannediyorlar.

“Zannetsinler, sıkıntı değil”, diyebilirsiniz, işte problem burada başlıyor.

Konya’daki ağabeyleri bugün belediyeleri tehdit etmekte, belediye başkanlarına şantaj yapmakta hiçbir beis görmüyorlar.

Biz hepsini görüyoruz, hepsini biliyoruz, açıkça ifade edelim, bunları yayınlamakta da bir beis görmeyiz ama amacımız fitne olmadığı için iyi niyetle biraz bekleyelim diyoruz, bekleyelim, bakalım… Zamanı geldiğinde sizinle paylaşırız.

Şunu da belirtelim, her iyi niyetle geri adım atışımızda, baktık ki su uyuyor düşman uyumuyor, paralel ihanet çetesi zehrini zerk etmeye devam ediyor, onun için de iyi niyetin yanlış olduğunu artık ilan etmekte bir beis görmüyoruz.

Bu noktayı iyi keşfetmek, iyi bilmek gerekiyor, eğer bunu anlayamazsanız çok açık ifade edeyim, iyi niyet bu millete büyük zararlar verecek, onun için düşmana karşı her zaman dikkatli ve güçlü durmak gerekiyor.

Paralel ihanet çetesi sıradan, basit bir örgüt değildir, bu örgütün uluslararası güç odaklarına ödemesi gereken borçları var ve onun için de pis kavgalarına, iğrenç saldırılarına devam edecekler, ediyorlar.

Bunun için diyorum ki, paralel ihanet çetesini çok iyi anlayın. Paralel ihanet çetesinin ülkemizde oynamak istediği oyunları iyi tahlil edin. Bakın bu örgütün bankasına bir şey olmuyor. Neden olmuyor? Bir gecede bu örgüt nereden yüklü paralar bulup da bankanın sermayesini artırabiliyor?

Burada oynanan kirli oyunları, esfelesafilin çukurunda oluşturulmuş pis oyunları görmeyen hem kendisine, hem ülkesine, hem de kendi çocuklarına ihanet etmiş olur, oluyor.

Paralel ihanet çetesi bitirilmelidir, yok edilmelidir.

Paralel ihanet çetesinin okulları, yurtları bitmelidir, medyası bitmelidir, şirketleri bitmelidir, bankası bitmelidir.

Bu top yekun yürütülmesi gereken bir milli davadır.

Bugünler de otogarlarda iğrenç haşhaşiler adeta nöbet tutuyor, çocuklarımızı gayya kuyularına çekmek için bin bir taklalar atıyorlar.

Karaman’da bir dostumuzun okuyan bir çocuğu bunların yurtlarındaymış. Onlarca iğrençlikle, tehditle, şantajla ve “hiçbir para istemiyoruz” pazarlıklarıyla çocuğun yurtlarına kalması için takla atıyorlarmış.

Tabi dostumuz sağ olsun bunların yurtlarından çocuğu almış, daha fazla zehirleyemeyecekler, buna seviniyor insan.

Ama bunların okullarından çocuğu almayan eyyamcı aileler, bunların yurtlarından çocuklarını almayan vurdumduymaz aileler nasıl büyük bir yanlışta olduklarını göremiyorlar.

Ama bilsinler hatalarının bedellerini aynelyakin yaşayacaklar. İşte onun için üzülüyorum, zira işte o gün bizi anlamış olacaklar ama iş işten geçmiş olacak.

Yazacaklarımız çok, Ağustos ayında yine paralel ihanet çetesine para vereni de yazacağız, başka işbirlikçileri de yazacağız, anladık bu mücadele en üst seviyede devam etmelidir.

Neticede lütfen, bu insanların gülen yüzüne kanmayın. Haşhaşinin masum yalanlarına kanmayın, haşhaşinin sizi ve evlatlarınızı zehirlemesine müsaade etmeyin…

Bu kirli, içlerinde kin ve nefret dolu zalimlerin bu ülkeyi tahrip etmesine seyirci kalmayın.

Tükürün yüzlerine gitsinler.

Akıllı olalım, iri olalım, diri olalım, bu pislik böceklerinin ülkemizi, geleceğimizi, seçtiğimiz hükümetimizi, devletimizi tahrip etmelerine müsaade etmeyelim.

Adamlar seçimlerde kazanamadıkça, varlıklarını göstermek için başka çirkef metotlar bularak ihanetlerine devam ediyorlar.

Zira siyonistler, emperyalistler bunları taşeron olarak kullanıyor, görevleri var, yapmaları gerekenler var, İsrail’e ödenecek diyet var.

Haşhaşiler, masum değiller, suçlular ve hainler, sakın paralel ihanet çetesinin mensuplarına hoşgörü ile bakmayın, bakanları da uyaralım, kesinlikle mesele memleket meselesidir… Bilginiz olsun.

 

Not: Okurlarımız aradı, şikâyet ettiler, biz de ilgililere aktarmış olalım; Aydınlıkevler Aile Sağlık Merkezinin (Aydınlıkevler Sağlık Ocağı) içinde danışmadaki görevli paralel ihanet çetesinin gazetesini insanlara göstermekten zevk alıyormuş.

Mesai saatlerinin içinde özellikle herkesin karşısında, danışma görevini bırakarak, adeta meydan okur gibi elindeki o gazeteyi okuyormuş.

İlgililere duyurulur. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR