Cristiano Ronaldo'nun yeni takımını duyurdular!

Cristiano Ronaldo'nun ara transfer döneminde Napoli'ye imza atacağı iddia edildi. Dünkü maçta yaşanan olayların bardağı taşıran son damla olduğu belirtilirken, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmeyi garantileyen Napoli'nin ocak ayında Cristiano Ronaldo'yu transfer edeceği öne sürüldü.
Cristiano Ronaldo'nun yeni takımını duyurdular!

Cristiano Ronaldo'nun yeni takımıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği bilinen Cristiano Ronaldo'nun dün yaşananların ardından takımla bağlarını kopardığı ve devre arasında Napoli'ye transfer olacağı iddia edildi.

MANCHESTER UNITED SERÜVENİ BİTİYOR

Cristiano Ronaldo yıllar sonra döndüğü Manchester United'da adeta kâbusu yaşadı. Kariyerinde uzun bir aranın ardından Şampiyonlar Ligi yüzü göremeyen Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılacağı iddia ediliyordu. Tottenham maçında yaşananlar ise Portekizli yıldızın sonunu getirdi.

İNGİLTERE'DE GÜNDEME OTURDU

Manchester United'ın Tottenham'ı mağlup ettiği maçta Cristiano Ronaldo müsabakanın tamamlanmasını beklemeden soyunma odasına gitti. Bu hareket İngiliz basınında geniş yankı buldu. 50 dakika boyunca kenarda ısınan Cristiano Ronaldo'nun oyuna alınmayınca böyle bir tepki gösterdiği belirtildi.

YENİ TAKIMINI DUYURDULAR

Öte yandan İngiliz basını yaşanan bu olay sonrası Cristiano Ronaldo'nun takımıyla bağlarını tamamen kopardığını yazdı. Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya kararlı olan Portekizli yıldızın yeni takımıyla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia da ortaya atıldı.

DEVRE ARASINDA NAPOLI'YE

Habere göre Cristiano Ronaldo için Napoli olasılığı bir kez daha doğdu. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen Napoli'nin ara transfer döneminde Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katacağı öne sürüldü.

SEZON BAŞINDA DA GÖRÜŞMÜŞLERDİ

Hatırlanacağı üzere Cristiano Ronaldo yaz transfer döneminde de menajeri Jorge Mendes'e transferi için tam yetki vermiş ve ünlü menajer, Napoli ile masaya oturmuştu. Buna rağmen taraflar anlaşma zemini oluşturamamış ve Portekizli yıldız, Manchester United'da kalmıştı.

İngiliz basını, Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cristiano Ronaldo'nun ocak ayında takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakıyor.

İlgili Haberler
Etiketler :