Çukur Dizisi'nden tepki çeken sahne için özür!

Trafik polisi sahnesi izleyiciler tarafından tepki çeken Çukur dizisi özür sahnesi yayınladı.
Çukur Dizisi'nden tepki çeken sahne için özür!

Çukur dizisinin son bölümünde yayınlanan trafik polisi sahnesine başta sosyal medya olmak üzere birçok platformda tepkiler gelmişti. 

Trafikte makas atarak ilerleyen Emrah Komiser'in kendisini durduran trafik polisine haritadan yer seçmesini istemiş ve kendisini Kars Digor'a göndereceğini söylemişti. Bu sahnenin tepkilere neden olması sonrası Ay Yapım Emrah Komiser'in trafik polisinden özür dilediği bir sahne yayınladı.

"HARİTADAN YER SEÇ"

Komiser Emrah, kullandığı lüks araçla trafikte tehlikeli hareketler yapıp sürekli makas atıyordu. Bir trafik polisi, ceza yazmak için kendisini durdurdu. Buna çok sinirlenen Emrah, Türkiye haritası açtı ve polis memurunu, Kars Digor'a göndereceğini söyleyerek azarladı.

TRAFİK POLİSİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

'Çukur' 18'inci bölümde; 'Emrah Amir' aracıyla kendisini durduran trafik polisinin yanına gitti ve özür diledi. Kendisinin de 3 yıl Digor'da görev yaptığını belirten Emrah Amir, "Senden özür dilerim. Eşeklik ettim. Beni affet, Digor dünyanın en güzel yeridir. Koysalar seni oraya bir daha gelmek istemezsin" ifadelerini kullandı.

Dizinin resmi hesaplarından da paylaşılan bu sahnenin yeni bölümde de yer bulması bekleniyor. 

İşte özür sahnesi: