Cumhurbaşkanı Erdoğan engelli kadınla telefonda görüştü

Erdoğan, Malatya'daki bir hastanede tedavi gören ve vücudunun belden aşağısı olmayan engelli kadınla telefonda konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan engelli kadınla telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'daki bir hastanede tedavi gören ve vücudunun belden aşağısı olmayan engelli kadınla telefonla görüştü.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Malatya Devlet Hastanesindeki hastaları ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.

Çalık, ziyaret sırasında karşılaştığı vücudunun belden aşağısı olmayan engelliFatma Çiftdemir ile bir süre sohbet etti. Sohbet esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatya ziyaretindeki programlara katıldığını anlatan Çiftdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme talebinde bulundu. Çalık, Çiftdemir'in talebini Cumhurbaşkanlığına bildirdi.

Çalık, kendisini telefonla arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Sayın Cumhurbaşkanım Fatma diye bir kızımız var, engelli. Sizin 3 kez programlarınıza gelmişti. Malatya ziyaretinizin ardından 15 günden beri hastanede yatıyor. Sesinizi duymak istedi. Malatya programınızda tekerlekli sandalyeyle gelmişti." şeklinde bilgi verdi.

Çiftdemir, telefonla konuştuğu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek "Sayın Cumhurbaşkanım sizi çok seviyoruz. Hatırladınız değil mi beni? Sizi çok sevdiğimizi bilin, dualarımızla hep yanınızdayız. Çok sevindim, çok mutlu oldum." dedi.

Telefon görüşmesinin ardından "Sayın Cumhurbaşkanımız beni hatırladı" diyerek sevincini dile getiren Çiftdemir, çok mutlu olduğunu aktardı. Çiftdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.