Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Mücadelemiz sürecek"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul, Türkiye'nin özetidir. Türkiye'nin 80 vilayetinin tamamının da İstanbul ile insani ve fiziki bağlantısı vardır. Öyleyse İstanbul'u anlatmak, Türkiye'yi anlatmaktır." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Mücadelemiz sürecek"

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar;

İSTANBUL DEMEK TÜRKİYE DEMEKTİR

İstanbul, Türkiye'nin özetidir. Türkiye'nin 80 vilayetinin tamamının da İstanbul ile insani ve fiziki bağlantısı vardır.Öyleyse İstanbul'u anlatmak, Türkiye'yi anlatmaktır.İstanbul'a hizmet etmek de Türkiye'ye hizmet etmektir. Biz İstanbul'dan aldığımız ilhamla diğer 80 şehrimizin tamamına eğitimden sağlığa, ulaşımdan toplu konuta, kültür sanattan spora ve sosyal yardımlara kadar her türlü hizmeti götürdük, götürüyoruz

'ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR'

Dünya yeniden yapılanmanın sancılarını çekiyor. Türkiye ve onun vitrini olan İstanbul'a bu süreçte çok önemli görevler düşüyor. Biz bu durumun farkında olduğumuz için demokraside ve ekonomide yeni bir atılım döneminin hazırlıklarını yapıyoruz. Bunun için öncelikle 2019'a kadar olan dönemi en verimli şekilde kullanmamız gerekiyor. 2023 hedeflerimiz, bizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine taşıyacak önemli bir eşiktir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki hedeflerimizin de lokomotifi yine İstanbul olacaktır.

'İÇİŞLERİ BAKANIMIZ ARADI...'

İçişleri Bakanım beni Kato Dağı'nın en tepesinden aradı. İnlerine gidiklerini söyledi. Bütün terör örgütleriyle mücadelemiz sürecektir. Bu milletin bu vatanın  huzurunu sağlayana kadar bu süreç böyle devam edecek.

Özellikle FETÖ, DEAŞ ve PKK başta olmak üzere terör örgütlerinin bu şehre (İstanbul) verdikleri zararları ortadan kaldıracak, onları bir daha bu şehre el uzatamayacak hale getirecek çalışmaları süratle tamamlayacağız."

Bu vatanın, bu milletin, inanın sevgi saygıya çok ihtiyacı var. Bunu başardığımız gün, birliğimizi, beraberliğimizi güçlendirdiğimiz gün bu milleti kimse yıkamayacaktır ve zaten birileri de bu milleti yıkamamanın sancısını çekiyor