Cumhurbaşkanı Erdoğan sahaya çıkıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ziraat Gençlik Festivali kapsamında bugün Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak ‘şöhretler karması’ maçında forma giyecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan sahaya çıkıyor

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle, bölge gençlerini sanat, spor ve eğlenceyle buluşturmak amacıyla düzenlenen Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali'nde 'şöhretler karması' maçı heyecanı yaşanacak.

33 bin kişilik Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak maçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasetçiler ve birçok ünlü isim forma giyecek.

"Diyarbakır'ı yükseltmek için çalışıyoruz"

Maç öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan stadyumda halka hitap ediyor. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"Sanat, kültür, spor ve daha bir çok etkinliğin içinde yer aldığı bu festivalin Diyarbakır'ın değişen ve gelişen yüzünün sembolü olacağına inanıyorum. Biz Diyarbakır'ı istismar etmek için değil, yükseltmek, geliştirmek ve refaha erdirmek için çalışıyoruz. Bu gençlik Peygamberlerin, nice büyük devlet, sanat insanlarının şehri Diyarbakır'ın ve ülkemizin geleceğidir. Bu gençlik umudumuz, ümidimiz, her şeyimizdir."

Birazdan başlaması beklenen mücadelenin kadroları şöyle;

Beyaz Takım: Recep Tayyip Erdoğan, Fahrettin Poyraz, Hakan Ünsal, Alpay Özalan, Mustafa Varank, Fatih Şahin, Ahmet Büyükgümüş, Mehmet Kasapoğlu, Yıldırım Demirören.
Kırmızı Takım: Süleyman Soylu, Berat Albayrak, Tuncay Şanlı, Erkan Kandemir, Cahit Turhan, Fikret Orman, Hamza Dağ, Haydar Ali Yıldız, Serdar Kulbilge.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yer alacağı takımın teknik direktörlüğünü Mircea Lucescu yapacak.