Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çağrı: 82 milyon vatandaşımızı davet ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de tüm dönem milletvekilleri ile iftarda bir araya geldi. Başkan Erdoğan İftar programı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çağrı: 82 milyon vatandaşımızı davet ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de tüm dönem milletvekilleri ile iftarda bir araya geldi. Başkan Erdoğan İftar programı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan açıklamalarından satırbaşları:

Meclis'imiz FETÖ'cü teröristlerin 15 Temmuz'da yaptığı saldırılara karşı dimdik ayakta durmuştur. Meclis'imiz dünyada çifte 'Gazi' ünvanı na sahip belki de tek Meclis'tir. Yaşadığımız sıkıntıları kaosları hep bir arada atlatabildik.

Türkiye'nin gücü meseleleri demokrasi ve hukuk çerçevesinde çözmekten gelmektedir. Çok büyük atılımlar gerçekleştirdik.

Güçler ayrımı denen siteme ne denli iyi işletirsek milletimizin beklentisine o denli iyi cevap veririz. Yasama, yürütme ve Yargı'nın güç ve yetki kaynağı milletimiz olduğu için hesap vereceğimiz yer de milletimizdir.

Yeni yönetim sistemimiz demokrasinin temelini oluşturan güçler arasındaki görev paylaşımını çok daha belirgin hale getirmiştir.

Bu toprakları elimizden almak için her şeyi yaptılar, hala da yapıyorlar. Çevremizde oynanan oyunları daha fazlası bize de oynanmaya kalktı. Milletimiz; meclisimiz tek vücut olduk ve oyunları bozduk.

Türkiye kritik bir dönemden geçiyor. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bunun için 82 milyon vatandaşımızı biraraya gelmeye davet ediyoruz.