Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolar açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dövizde yaşanan hareketlilik ile ilgili olarak, "Provokatif eylemlere girenler bedelini çok ağır öder. Seçin sonrası faturasını ağır keseceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolar açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı’da düzenlenen Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitinginde vatandaşa hitap etti. Mitinge 1 milyon 600 bin kişinin katıldığını açıklayan Erdoğan, döviz piyasasındaki hareketliliğe ilişkin de konuştu.

''SEÇİM SONRASI FATURASINI SİZE AĞIR KESECEĞİZ''

Seçim arefesinde spekülatif eylemler içerisinde olanlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: 

"Ey finans sektörünün içinde olanlar, kalkıp da piyasadan dövizleri toplayıp, 'döviz yükselecek, şöyle, böyle olacak' bu tür provokatif eylemlerin içerisine giriyorsanız bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Seçimin arifesinde bu tür eylemlerin (döviz) içerisine girenlere sesleniyorum: Hepinizin kimliğini biliyoruz. Hepinizin neler yaptığını biliyoruz. Şu anda BDDK bazı adımlar attı. Ama şunu bilin ki seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğiz. Bu milleti aldatamayacaksınız. Bizim paramız Türk Lirası. Buna sahip çıkacağız. Bunların oyununa da gelmeyeceğiz ve bu faturayı da bunlara ödeteceğiz.''