Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘fitne’ mesajı

İstanbul İl Başkanlığında AK Partili 25 ilçe belediye başkanıyla toplantıda bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fitneye itibar etmeyin, çalışmalarınıza yoğunlaşın” mesajı verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘fitne’ mesajı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Erdoğan’ı burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AKP Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mehdi Eker, Mustafa Ataş, Erol Kaya ve Ravza Kavakcı, AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci karşıladı.

BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3 buçuk saat süren toplantıya İstanbul’daki AK Partili 25 ilçenin belediye başkanı da katıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısı basına kapalı olarak gerçekleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası il başkanlığının önünde partililerle sohbet etti.

ERDOĞAN’DAN BELEDİYE BAŞKANLARINA NET MESAJ

Toplantıda basında yer alan “İstanbul’da ilçe belediye başkanlarının istifası istenecek” haberinin de gündeme geldiği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “İstanbul'da belediye başkanlarının görevden alınacağı yazılıyor, konuşuluyor. Sizlerden istirhamım bunlara itibar etmeyin, çalışmalarınıza yoğunlaşın ve devam edin” sözleriyle belediye başkanlarına talimat verdiği öğrenildi.