Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki: Sazan sarmalında fena çarpıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi Erdoğan, "Bizzat masadaki arkadaşları tarafından “sazan sarmalına” alınan Kılıçdaroğlu, gördüğümüz kadarıyla fena halde çarpılmıştır" dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu’na sert tepki: Sazan sarmalında fena çarpıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde, partisinin il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarıyla video konferans yöntemiyle görüştü.

Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Erdoğan, Millet İttifakı lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve altılı Masa'yı hedef aldı.

“SAZAN SARMALINDA FENA ÇARPILDI”

CHP'nin 6'lı Masa tarafından 'hortumlandığını' söyleyen Erdoğan, "Bizzat masadaki arkadaşları tarafından “sazan sarmalına” alınan Kılıçdaroğlu, gördüğümüz kadarıyla fena halde çarpılmıştır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

CHP, seçime beraber girdiği ortakları üzerinden Türk siyasi tarihinin en büyük yankesiciliğine veya onların çok sevdiği bir ifadeyle tarihin en büyük “hortumlanmasına” maruz kalmıştır.

Bizzat masadaki arkadaşları tarafından “sazan sarmalına” alınan Kılıçdaroğlu, gördüğümüz kadarıyla fena halde çarpılmıştır.

Bunun hesabını CHP Genel Başkanı'ndan ve CHP Genel Merkezi'nden sormak da o partinin seçmenlerine düşer, bizi ilgilendirmez.

Her zaman söylediğimiz gibi, Türkiye'nin en büyük problemi vizyoner, programcı, projeci, hayırda yarışmayı esas alan bir muhalefete sahip olmamasıdır.

Ülkemizde her şeyi değiştirdik ancak muhalefeti maalesef değiştiremedik.

Bu seçimlerin, inşallah, yıllardır herkesin beklediği bu değişime de vesile olacağına inanıyoruz.

Etiketler :