Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye telgrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarıyla girilen çatışma sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Korkut'un ailesine başsağlığı telgrafı gönderdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye telgrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarıyla girilen çatışma sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut'un ailesine başsağlığı telgrafı gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonuca yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Korkut'un ailesine başsağlığı telgrafı gönderdi.

Erdoğan, başsağlığı telgrafında şunları kaydetti:

"Ülkemizin güvenliği, halkımızın huzuru için yüksek bir vazife şuuruyla görevini ifa ettiği sırada şehit düşen kıymetli oğlunuz Okan Korkut için Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Bu acı haberin hepimizi derinden üzdüğünü belirtiyor, sizler başta olmak üzere merhum şehidimizin kederli aile bireylerine ve yakınlarına başsağlığı, sabır ve metanet diliyorum."