Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz Ziyaretlerine devam ediyor.

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz 2014 mahalli idareler seçimlerinde Birlikte yönetiyoruz sloganıyla yola çıkmıştı.
Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz Ziyaretlerine devam ediyor.

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz 2014 mahalli idareler seçimlerinde Birlikte yönetiyoruz sloganıyla yola çıkmıştı. Başkan Oğuz bu kapsamda düzenli olarak esnaf ziyaretleri yaparak zaman zaman ise esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya gelerek ilçeye yapılan yada yapılacak olanları istişare etmeye devam ediyor. 

Esnaf ziyaretleri sırasında Çumra Belediye Başkan Dr.Mehmet Oğuz Esnafların dertlerini sıkıntıları dinlemeye ve ilçeye yapılan yatırımlardan memnun olup olmadıklarını, yeni yapılmasını istedikleri bir yatırım olup olmadığını sordu. Vatandaşlardan gelen cevaplar ise ilçe adına Belediye Başkanı Oğuz’u memnun etti.

Vatandaşlar hizmet noktasında Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz’un çalışkanlığı ve gayretinden oldukça memnunuz Çumra’mız başkanımız sayesinde Hükümetimizden, Büyükşehir Belediyesinden ve Çumra Belediye olarak büyük hizmetler getirtti ve yaptı.  Çumra Tarihinin en iyi yatırımını bu dönemde aldı cevapları geldi.

Ziyaretler sırasında konu Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimlerine geldiğinde ise Dünya Lideri bir Cumhurbaşkanına sahip olmaktan Allah’a hamd olsun çok mutluyuz, Allah Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin duaları dikkatlerden kaçmadı.

Son olarak Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz devam edecek 53 mahallemiz var hizmetlerimiz aralıksız olarak devam ediyor etmeye de devam edecek dedi.