Çumra Belediyesi, hız kesmiyor

Çumra Belediyesi, kaldırım ve yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Çumra Belediyesi, hız kesmiyor

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların modern kombi araçlarla yürütüldüğünü söyledi.

Günde iki personelle beş kilometre asfaltlama yapabildiklerini ifade eden Oğuz, şunları kaydetti:

"Konya'da ilk kez yeni modern asfalt dökme kombi araçlarını kullanan belediyeyiz. 6360 sayılı Büyükşehir yasasıyla beraber genişleyen ve artan mahallelerimize hizmet götürmeye devam ediyoruz. Yasa gereği bazı cadde ve sokaklarımızın bakımları, yol çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı ve yapılmaya da devam ediliyor. Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüzle birlikte Çumra'nın bütün giriş ve çıkışlarındaki ana bağlantı yollarımız, mahalle, cadde ve sokaklarındaki yol çalışmalarıyla yaklaşık 140 kilometrelik yol yapıldı."

Öte yandan Oğuz, Kurban Bayramı'na ilişkin yayımladığı mesajında bayram öncesi tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade etti.

Vatandaşların sağlıklı bir bayram geçirebilmesi için belediye ekiplerinin bayram sürecince çalışacağını belirten Oğuz, "Vatandaşlarımız, oluşabilecek aksaklıkların çözüme kavuşabilmesi için belediyemize ait 03324471230 nolu telefon hattı ve 05384520900 numaralı whatsapp ihbar hattına anlık olarak bilgi verebilirler. Çumralı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm halkımızın Kurban Bayramını tebrik ediyorum." dedi.