Çumra Fen Lisesi temel atma töreni

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve Hayırsever Haydar Kocaer tarafından yaptırılacak Çumra Fen Lisesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.Törende konuşan...
Çumra Fen Lisesi temel atma töreni

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve Hayırsever Haydar Kocaer tarafından yaptırılacak Çumra Fen Lisesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Törende konuşan İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece, bu eserin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Başkan Mehmet Oğuz ve Hayırsever Haydar Kocaer’e teşekkür etti.

Çumra Belediye Başkanı Oğuz'da bu gün ilçe adına çok önemli bir günü yaşadıklarını söyledi.

2014 yılında ilçe halkının kendisine bir emanet teslim ettiğini, kendisininde bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmaya devam ettiğini belirten Oğuz, şunları kaydetti:

"Bugün burada temel atma töreni gerçekleştiriyoruz. Bundan öncede ilçemize 4 yeni okul yaparak eğitim öğretime sunduk. Bu hizmetlerin kazandırılmasında ilçemizin evladı Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı abimiz Faruk Özçeklik’e de çok teşekkür ediyorum. İlçemize 2 ayrı tesis ve 2 yeni okul kazandırmamıza vesile ve yardımcı oldu. İnşallah bundan önce sürekli hizmet edilmemesiyle anılan Yenidoğan ve İstiklal mahallerimiz bundan sonra ilçemizin göz bebeği olarak anılacak. Hayırsever Kocaer’e ve bizi kırmayarak bu mutlu günümüzde bulunan Eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz hocama teşekkür ediyorum."

Hayırsever Kocaer'de herkese teşekkür etti.

Törene Çumra Kaymakamı Ece, Çumra Belediye Başkanı Oğuz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, AK Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, eski milletvekili Şevki Yılmaz, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: