Çumra’da İsrail’e Lanet, Filistin’e Destek Yürüyüşü

" Merkez Ulu Camide Cuma namazına müteakip Çumralı gençler ve Sivil toplum kuruluşları öncülüğünde İsrail’e Lanet, Filistin’e destek yürüyüşü ve basın açıklaması yapıldı.
Çumra’da İsrail’e Lanet, Filistin’e Destek Yürüyüşü

Çumra’da bugün ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararıyla başlayan ve ardından Filistin’de yapılan katliamlara karşı " Merkez Ulu Camide Cuma namazına müteakip Çumralı gençler ve Sivil toplum kuruluşları öncülüğünde İsrail’e Lanet, Filistin’e destek yürüyüşü ve basın açıklaması yapıldı.

1-993.jpg

Çumra Ulu Cami’de başlayan program Basın açıklaması, İlçe Müftüsü Bekir Yücel’in duası ve yürüyüşle sona erdi. Yürüyüş sırasında Çumra’lı gençler ve vatandaşlar "Kudüs Filistin'in başkentidir" yazılı pankartlar taşıyarak ABD'nin kararı aleyhinde ve İsrail aleyhine çeşitli sloganlar attı.

2-20180525162147.jpg2-20180525162147.jpg

Program sonunda konuşan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz; Gençlerin düzenlediği bu güzel programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bilinçli kendini bilen İmanlı nesillerin gençlerin yetişiyor olması bizlerin gurur kaynağıdır dedi.

3-868.jpg