Cüzdanını kaybeden taksiciden, bulup getiren belediye çalışanına ödül

Ankara Kızılcahamam’da cüzdanını kaybeden Mükerrem Gülşen isimli vatandaş, cüzdanını bulup getiren Bahadır Şencan'a 200 TL ödül verdi.
Cüzdanını kaybeden taksiciden, bulup getiren belediye çalışanına ödül

Kızılcahamam Belediyesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Bahadır Şencan, önceki gün gece 23.30 sıralarında kaldırım temizliği yaparken yerde gördüğü cüzdanı alarak sahibine ulaştırdı. Bahadır Şencan, Kızılcahamam Şehit Mehmet Erdem Caddesi'nde gece saat 23.30 sıralarında her zamanki gibi temizlik çalışması yaparken, yerde bir cüzdan gördüğünü ve cüzdanı alarak kontrol ettiğini belirtti. İçerisinde yüklü miktarda para ve kimlik, kredi kartları olan cüzdanı alarak evine götürdü. Sabah olunca cüzdanı sahibine ulaştırmak üzere Kızılcahamam Belediyesi zabıta ekiplerine getirdi. Zabıta ekipleri cüzdan sahibine ulaşarak, cüzdanın sahibine teslim edilmesini sağladı.
Kızılcahamam'da taksicilik yapan cüzdan sahibi Mükerrem Gülşen ise cüzdanının bulunduğu haberinin alır almaz çok sevindiğini, içerisinde 2 bin 500 TL para olduğunu ve kimliklerinin bulunduğunu söyledi. Cüzdanını Bahadır Şencan'dan teslim alan Mükerrem Gülşen, Bahadır Şencan'a örnek davranışından dolayı teşekkür ederek 200 TL verdi.