Dans ve halk oyunları ekiplerinden Başkan Akkaya’ya ziyaret

57. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Akşehir’de çeşitli yerlerde gösteriler yapan dans ve halk oyunları ekipleri Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı ziyaret etti.
Dans ve halk oyunları ekiplerinden Başkan Akkaya’ya ziyaret

Ziyarete, Amerika Özbek, Bulgaristan, Bosna Hersek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dans grupları ile Gaziantep Delyanlılar Gazi Dans Spor Kulübü, Harmanfolk Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekipleri katıldı. Nasreddin Hoca Şenliği’ne katıldıkları için tüm ekiplere teşekkür eden Başkan Akkaya, “Gerçekten oyunlarınızla, kıyafetlerinizle ve o samimi tavırlarınızla etkinliklerimize renk kattınız. Dünyanın Ortası, Nasreddin Hoca’mızın memleketine yakışır bir şekilde tebessümünüz ve sıcak samimi duygularınızla bizlere katkı sağladınız” diye konuştu. Başkan Akkaya, Nasreddin Hoca ve Akşehir hakkında ziyaretçilerine bilgi verdi.
Dans grubu ve halk oyunu ekipleri, Başkan Akkaya’ya çeşitli hediyeler verirken, Başkan Akkaya da ekiplere Nasreddin Hoca’nın tersine çalışan saati ile Akşehir Belediyesi Kültür Yayınları ve Akşehir Kirazı Lokumu’ndan oluşan birer set armağan etti.