Darp edilen 6 itfaiyeci tedavi altına alındı

Şanlıurfa'da yolcu minibüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.
Darp edilen 6 itfaiyeci tedavi altına alındı

Şanlıurfa'da yolcu minibüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı. Trafik kazasının ardından olay yerine giden ve yaralı yakınları tarafından darp edilen 6 itfaiyeci ise hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Gaziantep Karayolu'nun 20. kilometresinde meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin yaralandığı trafik kazasında yaralı yakınları tarafından darp edilen 6 itfaiyeci hastanede tedavi altına alındı.

TIR'da sıkışan sürücüyü çıkartmaya çalışan itfaiye erleri Numan G., Ahmet U., Mehmet K., Ali K., Mehmet D. ve İskender A., olay yerine gelen yaralı yakınları tarafından darp edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinde darp ve kesikler olan yaralı erler, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yaralı yakınlarının da hastaneye gelmesi üzerine burada tedavi gören itfaiye erlerinin temizlikçi elbisesi giydirilerek hastaneden gizlice çıkartılarak, başka bir hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Darp edilen 6 itfaiyeci tedavi altına alındı

Kaynak: