Davutoğlu Hadim ve Taşkent'i ziyaret etti

Davutoğlu Konya’nın Hadim ve Taşkent ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Davutoğlu Hadim ve Taşkent'i ziyaret etti

62.63.64. Hükümetlerin Başbakanı ve AK Parti Konya milletvekili Ahmet Davutoğlu Konya’nın Hadim ve Taşkent ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Davutoğlu, “Bu toprakların, bu dağların çocuğu olarak Başbakan olarak bu millete hizmet ederken yerimizde hiçbir olumsuz hatıra bırakmadık. Hep aşkla vatana hizmet ettik” dedi.

Davutoğlu Konya’daki programının ardından, karayoluyla Hadim ilçesine gitti. Hadim Belediyesi binası önünde vatandaşlarca karşılanan Davutoğlu, kendisine sevgi gösterisinde bulunanları selamladı.

Burada halka hitap eden Davutoğlu, “Başbakan Davutoğlu” sloganları atan kalabalığa, “Beni yine Başbakan gibi karşıladınız çünkü bizim Hadimli olmakla Başbakan olmak arasında hiçbir farkımız yok” karşılığını verdi.

“İlim adamı olarak da, Dışişleri Bakanı olarak da, Başdanışman olarak da, Başbakan olarak da Hadim’e her geldiğimde hep sizlerin gözünde muhabbeti gördüm, aşkı gördüm, bize olan hasreti gördüm. Bizi hiç bizi yalnız bırakmadınız” ifadesini kullanan Davutoğlu, şöyle konuştu:

“En büyük mülfetiyet Türkiye’nin Anadolu’nun çocuğu olmak, en büyük meziyet Konya’nın Hz. Mevlana’nın torunu olmak, en büyük meziyet ve keyfiyet Hadim’in Taşkent’in, Hadimi hazretlerinin torunu olmak, bundan daha büyük makam yok. Onun için biz her makamı geride bırakırız, her makamı sadece ve sadece rıza-ı İlahiyeye bir vasıta olarak görürüz. Ama Hadim’i hiç geride bırakmayız. Hadim’i görmeden, sizlerle kucaklaşmadan arkamızı Hadim’e hiç dönmeyiz. “ dedi.

Konuşmasının ardından Hadim Belediyesine geçen Davutoğlu, daha sonra Yargıtay 9. Dairesi Başkanı emekli Emin Aydın Özkul’u evinde ziyaret etti. Davutoğlu daha sonra Hz. Hadimi türbesinde dua ettikten sonra Taşkent ilçesine hareket etti. 

davutoglu-2-001.jpg

davutoglu-3.jpg

davutoglu-4.jpg