Davutoğlu: MİT'e saldırının amacı başka

Davutoğlu, Şanlıurfa'da partisinin il başkanları toplantısında, MİT'e yapılan saldırıları eleştirdi ve amacın başka olduğunu söyledi.
Davutoğlu: MİT'e saldırının amacı başka

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa'da düzenlenen partisinin il başkanları toplantısında Kılıçdaroğlu'nun son zamanlarda MİT'e yönelik saldırılarını eleştirdi. Davutoğlu, MİT'e yönelik saldıyı 7 Şubat olayına benzetti ve saldırının arkasında paralelçetenin olduğunu söyled.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

MİT ÜZERİNDEN BAŞKA OYUNLAR PLANLANIYOR

Kılıçdaroğlu MİT teşkilatımızla ilgili ithamlarda bulunuyor. 7 Şubat'ta da MİT müsteşarımıza yönelik ithamlar hükümetimize yönelikti fakat cevaplarını aldılar.

''MİT Müsteşarı üzerinden milli iradeyi hesaba çekemeyenler, anlaşılan o paralel çete, Kılıçdaroğlu'na yeni bir tüyo, malzeme vererek MİT Müsteşarlığına saldırtmaya çalışıyorlar.

MİT'İ ÇEKEMİYORLAR

Bunun arkasında MİT'in son 4-5 yıl içinde köklü bir yeniden yapılanmayla dış istihbaratta kazandığı kapasiteyi kıskanan dış çevreler de var. Kılıçdaroğlu, ciddi bir delil varsa ortaya koyar.

HİÇBİR DEVLET KURUMU KORUNAKSIZ DEĞİL

MİT de devlet kurumlarımızın hepsi de sadece bu devlete, millete hizmet eder. Hiçbir devlet kurumumuzu bu tür iftiralara karşı korunaksız, dayanaksız bırakmayız

CHP TÜRK BAAS'IDIR

 "Kılıçdaroğlu'nun ne hikmetse hiç terk etmediği bir ilke var, Esad'la olan dostluğu. Çünkü Esad, Arap Baası'dır, CHP de Türk Baası'dır maalesef. İşte aramızdaki farkın en önemli ölçülerinden birisi bu."

Kaynak : Haber7