Davutoğlu'ndan gençlere büyük müjde!

Başbakan Davutoğlu, 12-25 yaş arasındaki gençlerin THY'dan alacağı uçak biletlerine yüzde 30 indirim uygulanacağını açıkladı.
Davutoğlu'ndan gençlere büyük müjde!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Tokat mitinginde yaptığı konuşmada, "Türk Hava Yolları ile konuştuk. Bugün de kararı çıkardılar. 12-25 yaş arasındaki gençler, dünyanın neresine giderlerse gitsinler, Türk Hava Yolları'nın biletleri yüzde 30 indirimli olacak" dedi.

THY'DEN YÜZDE 30 İNDİRİM MÜJDESİ

THY ile konuştuk bugünde kararı çıkardılar 12-25 arası gençler dünyanın neresine giderse gitsin yüzde 30 indirimli olacak.

Biz Merkez ülkeyi kurduk CHP'nin haberi yok. Benim 2001'de bastırdığım kitabımın arka sayfasında yer alan bu projesi yeni fark etmiş. Kılıçdaroğlu okumuyor, okuma özürlü ayrıca hafıza özürlü.

Afrika'nın Asya'nın merkezi zaten Türkiye oldu. Kılıçdaroğlu sen uyuyorsun! Kılıçdaroğlu'nun haberi yok, biz Bakü-Tiflis-Kars yoluyla Marmara'yı buluşturduk. Pekin'le Londra'yı buluşturuyoruz.

 MHP ve HDP perde arkasında işbirliği yapıyorlar. Hepsi bir ağızdan AK Parti'ye iftira atıyor. Suçluyu tespit ettik daha önceden DHKP-C'den tutuklanmış bir terörist. DHKP'nin irtibatına bakacaklarsa Savcı Selim Kiraz'ı şehit edenlerin çağırdıklarına baksınlar. Bu seçimlere giderken kim şiddet çıkartırsa onun karşısında AK Parti duracak. 

HDP Eş başkanına soruyorum: 12 yıl boyunca AK Parti tek bir şiddet olayına karışmamıştır. Senin kardeşin nerede kardeşin?

'BUNLARIN HEPSİ ESKİ TÜRKİYE PARTİSİ'

Bizi bağrınıza basacak mısınız. 7 Hariran'da mührü basacak mısınız? Mutlaka oyunuzu kullanın. Ya Ak Parti'yle büyüme devam edecek,ya da bunlarla eski Türkiye geri dönecek. Bunların hepsinin adı 'Eski Türkiye Partisi'