Davutoğlu’nu yerden yere vurdu: Utanmazlığı yok, terbiyesiz, yanımdan geçse 10 kere abdest alırım

AK Parti’den kovulanların CHP’ye sığınıp sonrasında CHP’ye de ihanet hançerini vuran isimlere her geçen gün yenisi eklenirken, son olarak Ahmet Davutoğlu da bu kervana katıldı. Davutoğlu’nun CHP hakkındaki itirafları, Kılıçdaroğlu’na yakın isim Gazeteci Enver Aysever’i çileden çıkarttı.
Davutoğlu’nu yerden yere vurdu: Utanmazlığı yok, terbiyesiz, yanımdan geçse 10 kere abdest alırım

CHP’ye yakın isim Enver Aysever, Millet İttifakı'nın ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Daha önce yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Davutoğlu'nun kulağını çekmesi gerektiğini söyleyen Aysever, Davutoğlu'nun CHP liderini arkasından hançerleyenlerden biri olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu’nu hançerleyen isimlerin yanında Davutoğlu’nun da olduğunu söyleyen 'Yanımdan geçse on kere abdest alacağım bir adam Ahmet Davutoğlu.' ifadelerini kullanan Aysever, "Türkiye'ye zerre faydası yok." dedi. “sizi haçerleyenlerden birisi günahımı dahi vermeyeceğim. Yanımdan geçse 10 kere abdest alacağım bir adam Davutoğlu. Zerre Türkiye’ye faydası yok. Laiklere, cumhuriyetçilere, Atatürkçülere sövmekten başka işi yok. Parlemontaya adamlarını soktuğu için göbek atan bir adam. Utanmazlığı yok halen İyi Partiye demişmiş. Her türlü aşağılık pazarlığı yaparak milletvekili sayınızı artırdınız. Bu mu mertlik, bunun adı son derece terbiyesiz ve mücadele edilmesi gereken bir adam olmaktır” dedi.