Dedeman Konya’dan misafirlerine özel bisiklet

2006’dan bu yana geleneksel Dedeman misafirperverliğiyle hizmet veren Dedeman Konya, bünyesine kattığı bisikletleri misafirlerinin hizmetine sunuyor.
Dedeman Konya’dan misafirlerine özel bisiklet

Üstün hizmet kalitesi ile her zaman misafirlerine ayrıcalıklı bir konaklama imkanı sunan Dedeman Konya Hotel & Convention Center, ‘Bisiklet İnsanlığın En Asil İcadıdır’ sloganıyla misafirlerinin ücretsiz faydalanabileceği bisikletleri kullanıma sunuyor.

dedeman-konya’dan-misafirlerine-ozel-bisiklet-(1).jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan Dedeman Konya Genel Müdürü Recep Altınok, “Geleneksel Dedeman misafirperverliğiyle hizmet veren otelimizde, misafirlerimize kendilerini evinde hissettirmek en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Türkiye’nin en iyi iş otellerinden biri arasında yer alan Dedeman Konya’da konaklayan misafirlerimizin memnuniyeti odaklı profesyonel ekibimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

dedeman-konya’dan-misafirlerine-ozel-bisiklet-(2).jpg

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Yeşil Yıldız Belgesi’ne sahip olan Dedeman Konya, aynı zamanda enerji verimliliğinin artmasına ve gürültü kirliliğinin azalmasına büyük oranda fayda sağlayan elektrikli araçlar için ‘E-Şarj İstasyonu’nu bünyesinde barındıran tek otel olarak hizmet veriyor.