Dedesinin yasıyla gol attı!

Atiker Konyaspor’un 2-0 galip geldiği Akhisarspor maçında ilk golünü atan Ömer Ali Şahiner, golünü maçtan bir gün önce vefat eden dedesine armağan ettiğini söyledi
Dedesinin yasıyla gol attı!

Akhisarspor maçı sonrasında duygularını açıklayan o Ömer Ali Şahiner, “Benim adıma zor bir maçtı. Maçtan bir gece önce dedem vefat etti. Gece geç saatlerde kampa katıldım. Ama profesyonelim ve sahada takımımın kazanması adına elimden geleni vermek zorundaydım. Çıktım ve iyi mücadele ettiğime inanıyorum. Gol atmam inanılmaz bir duygu yoğunluğu yaşamama neden oldu. Yanımda olan başta takım arkadaşlarım ve teknik heyetimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Golümü ve bu galibiyeti çok sevdiğim rahmetli dedeme armağan ediyorum. Mekanı cennet olsun” şeklinde konuştu.

'ÖMER ALİ ÖRNEK OLDU'
Konyaspor teknik direktörü Mustafa ReşitAkçay Ömer Ali Şahiner’in performansı hakkında konuştu. Ömer Ali’nin dedesinin vefat ettiği ve buna rağmen karşılaşmaya çıktığı hatırlatılarak karşılaşmadaki performansı sorulan Akçay, "Ömer Ali bir profesyonel olduğunu gösterdi. Bana göre Ömer Ali bugün farklı şeyler ispat etti. Farklı duygularla farklı şeyler yapılabileceği ile ilgili Türkiye’ye çok iyi bir örnek oldu. Bu onun şansıydı ve iyi kullandı. Gol atmış olması dedesinin günahlarına kefaret olsun. Konyaspor ve camia olarak böyle oyunculara bizler sahibiz. Çok mutlu oldum" dedi.