Değişen teknik adamlar ve Konyaspor'un sıralaması

Yaprak dökümü başladı. Avrupa'nın en çok teknik değiştiren ülkesi olan Türkiye'de Süper Lig ekiplerinden Başakşehir ile başlayan teknik adam değişikliği Gaziantep FK antrenörü Erdal Güneş ve Kayserispor'da Çağdaş Atan ile devam etti. Ligimizde en çok teknik adam değiştiren takımlar ve Konyaspor'un sıralaması.
Değişen teknik adamlar ve Konyaspor'un sıralaması

Süper Lig'de teknik direktör değişiklikleri erken başladı. Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu 4. haftası geride kalırken, ligimizde galibiyeti olmayan iki takımdan önce Başakşehir antrenörü Emre Belözoğlu, ardından Gaziantep FK antrenörü Erdal Güneş ve Kayserispor'dan Çağdaş Atan ile yollar ayrıldı. Avrupa'nın en çok teknik direktör ülkesi olan Türkiye'de hoca değişiklikleri erken başladı. Takımlar yeni adaylar araştırıyor.

teknik-direktor.jpg

KONYASPOR 37 KEZ DEĞİŞTİRDİ
Süper ligde en fazla teknik direktör değişikliğine giden takımlar sıralamasında ilk 3 sırada Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe var. Sarı lacivertliler toplam 67 değişikliğe giderken bu değişikliklerin 39'u sezon içerisinde yaşandı. Konyaspor ise sıralamada 12. sırada yer alıyor. Yeşil beyazlılar 37 kez teknik adam ile yollarını ayırdı. Anadolu Kartalı 29 kez sezon devam ederken değişiklik kozunu kullandı.

 Muhabir
Etiketler :