Demirtaş'ın ağabeyi öldü mü?

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kardeşi Nurettin Demirtaş TSK'nın PKK'ya yaptığı hava operasyonlarında öldüğü iddia edildi.
Demirtaş'ın ağabeyi öldü mü?

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Abisi dağda. Kendisi de fırsatı bulunca oraya koşar." eleştirisine cevap verirken abisine ulaşamadığını ve yaşayıp yaşamadığını bilmediğini söyledi.

TELSİZLERE YANSIDI

Geçtiğimiz gün PKK'lı teröristlerin yuvalandığı Kandil Türk jetleri tarafından yerle bir edildi. Ağır bombadımanda PKK'nın komuta kademesi ağır zayiat gördü. Sosyal medyada yer alan iddialara göre Selahattin Demirtaş "Erbil'de ticaret yapıyor" dediği ama Kandil'den çıkmayan abisi Nuretttin Demirtaş da hayatını kaybetti. Bu bilgi HPG'lilerin telsiz konuşmasına da yansıdı.

DEMİRTAŞ: ABİM YAŞIYOR MU BİLMİYORUM

Demirtaş açıklamasında, "Çok kişiselleştiriyor. Bunu doğru bulmadığımı belirtmek istiyorum. Benim Sayın Erdoğan'la kişisel bir husumetim yok, kişisel bir derdim de yok. Kendisi hatalı politikalar yapmazsa biz kendisine saygı duyuyoruz. Cumhurbaşkanıdır. Ben (abimin) yasayıp yasamadığını bile bilmiyorum. Haber alamıyorum" dedi.