'Demokrasi nöbeti'ndeki vatandaşlardan OHAL kararına destek

Ağrı'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından "demokrasi nöbeti"ne devam eden vatandaşlar, Bakanlar Kurulunun olağanüstü hal (OHAL) kararına destek verdi.
'Demokrasi nöbeti'ndeki vatandaşlardan OHAL kararına destek

Ağrı Valiliği önünde bir araya gelen vatandaşlar, Türk bayraklarıyla sloganlar atarak terör örgütüne tepki gösterdi.

"Darbeye Karşı STK'lar Platformu" tarafından kurulan dev ekrandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milli Güvenlik Kurulu (MGK) ve Bakanlar Kurulunun ardından yaptığı açıklamayı izleyen vatandaşlar,OHAL kararına Türk bayraklarını sallayarak destek verdi.

 "Bu vatana kim ihanet ediyorsa Allah'ın izniyle temizlenecek"

Vatandaşlardan Rıdvan Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, OHAL kararının güzel sonuçlar doğuracağına inandığını söyledi.

"Bu vatana kim ihanet ediyorsa Allah'ın izniyle temizlenecek." diyen Ünal, şunları kaydetti:

"Bunlar, bu ümmeti, bu İslam'ı nasıl karalayıp lekeledi. Bunlar insanları devletsiz, milletsiz bırakacağına bırak OHAL olsun, bırak bunlar düşünsün. Müminler için bir zaferdir. kafirler ve münafıklar için büyük bir hüsrandır ve büyük bir savaş olacaktır. Biz bu karardan mutluyuz ve hep birlikte gelecekte göreceğiz nasıl güzel olacağını. Allah bu vatanı, milleti ve Cumhurbaşkanımızı, bütün müminleri korusun inşallah. Cumhurbaşkanımız ne zaman emir verirse 'nöbet bitti' derse bitireceğiz. 'Ölene kadar' derse nöbet, İslam ve vatan için nöbet tutacağız."