Demokrasi Şehitleri için pedal çeviriyor

FETÖ'nün darbe girişiminde şehit düşenlerin anısına 4 Ağustos'ta İstanbul Güngören'den bisikletiyle yola çıkan Orhan Şentürk, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Ömer Halisdemir'in ailesini ve kabrini ziyaret etti.
Demokrasi Şehitleri için pedal çeviriyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuzdaki darbe girişiminde şehit düşenlerin anısına 4 Ağustos'ta İstanbul Güngören'den bisikletiyle yola çıkan 28 yaşındaki Orhan Şentürk, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki ailesini ve kabrini ziyaret etti.

Darbe girişiminde şehit olanların anısına İstanbul'dan bisikletiyle yola çıkan Şentürk, şehit Halisdemir'in Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki baba evine geldi.

Halisdemir'in ailesine taziyelerini ileten Şentürk, şehidin ağabeyi Doğan Halisdemir'e Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Orhan Şentürk, daha sonra kahraman şehidin kabrini ziyaret ederek dua okudu.

Vatan, millet, ezan ve Türkiye'nin namusu için şehit olanlara rahmet dileyen Şentürk yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Demokrasi şehitlerine saygı turuma İstanbul'dan başlayarak, Gebze, İzmit, Sakarya, Düzce ve Bolu dan geçerek yollarda nöbetlere katıldım. Ankara ya vardım ve burada 7 gün nöbetlere katıldım . Ankara'ya gittiğimde Cumhurbaşkanımız beni kabul etti . daha sonra Konya'ya giderek Mevlana hazretleri Türbesinde dua okudum. Köy yollarından geçerek Anadolu'yla selamlaştım ve kucaklaştım. Buradan Niğde'ye geldim. Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir kabrini ziyarette bulundum. Ailesine Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye ettim. Yurt da barış Dünyada barış için ezan için Bayrak için Vatanın bozulmaz bütünlüğü için mazlumlar için şehadete ermiş Tüm Şehitlerimize Allah rahmet etsin Gazilerimize şifa dilerim milletimize geçmiş olsun diliyorum.. İnşallah bu sıkıntılı dönemleri Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Liderliğinde atlatacağız . Cumhurbaşkanımız Milletin gururu ümmetin umudu oldu. Allah ona sağlıklı uzun ömür nasip eder inşallah. Milletin gururu ümmetin umudu Cumhurbaşkanım, Adil bir düzen kurmadan göçme bu fani dünyadan uzun adam . Hayalim bisiklet ile Mekke'ye gitmek Anadolu'nun selamını orta doğuya götürmek. Buradan yolculuğumu Dumlupınar şehitliği Çanakkale Şehitliği Bursa İstanbul olarak devam ettireceğim . Bugün itibari ile yaklaşık 1071 kilometre pedal çevirdim."

Demokrasi Şehitleri için pedal Çeviriyor

Kaynak: