Demokrasi şehitlerinin evi ziyaret edildi

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar (ASPİM) İl Müdürü Murat Önen, 15 temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde şehit olan sivillerin ailelerini ziyaret etti.
Demokrasi şehitlerinin evi ziyaret edildi

Şehitlerin tarihte adlarının unutulmayacağını ifade eden ASP İl Müdürü Murat Önen, "Ülkemiz 15 Temmuz'da bir demokrasi sınavı vermiştir. Bu sınavı da başarıyla geçmiştir. Bu mücadelede onlara çok şey borçluyuz. Sevgili hemşerimiz bizim gurur kaynağımızdır. Burada bulunan hemşehrilerimize sizlerin her zaman yanında olmaya devam edecektir. Yıldırım ve Yolcu ailelerini ziyaret ettik. Şefkatlioğlu ve Direkli ailelerini diğer müdür arkadaşlarımız ziyaret etti. ASP İl Müdürlüğü olarak şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Buradan kamuoyu aracılığı bir duyuruda bulunmak istiyorum. 15 Temmuz Darbe gecesinde şehit olan ailelerimizin akrabaları ve gazilerimiz 2 ay içerisinde haklarından yararlanmak için valilik zarar tespit komisyon birimine başvurması gerekmektedir" dedi.

Ziyaret esnasında Müdür Önen'e, ASP İl Müdür Yardımcısı Abuzer Çiftçi ve Eyyubiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Barış Demir eşlik etti.

Demokrasi şehitlerinin evi ziyaret edildi

Kaynak: