Demokrasi sevdalılarına Köşker’den teşekkür

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana meydanları milli birlik ve beraberlik nöbetlerinde 7'den 70'e çoluk çocuk doldurarak...
Demokrasi sevdalılarına Köşker’den teşekkür

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana meydanları milli birlik ve beraberlik nöbetlerinde 7'den 70'e çoluk çocuk doldurarak boş bırakmayan ve milli iradeye sahip çıkan Gebzeli hemşehrilerine teşekkür etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, demokrasi ve Milli irade sevdalısı Gebzeli hemşehrilerine teşekkür etti. 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla tüm yurtta başlatılan darbeyi engelleyen ve darbe karşıtı demokrasi nöbetlerine Gebzeliler de yoğun şekilde katılım göstermişti. Adı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı olarak değiştirilen meydanda genci yaşlısı bir demokrasi ve vatan nöbetlerinde buluşan Gebzeliler, 7 Ağustos Pazar günü Kocaeli Perşembe pazarı alanında yapılan büyük nöbete de aynı coşku ve bilinç içerisinde katılım sağladı.

Vatan ve milli irade nöbetlerini biran olsun aksatmayarak en büyük desteği verecek şekilde katılım sağlayan Gebzeli hemşehrilerini tebrik ve teşekkür eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker şu ifadeleri kullandı:

"15 Temmuz'da ülkemizi karanlığa götürmek isteyen hainlerin girişimini canı pahasına, göğsünü, tanka, topa ve mermilere siper ederek engelleyen güzel ülkemizin necip milleti yedi düvele gücünü gösterdi. Bizler de Gebzeli hemşehrilerimizle birlikte Cumhurbaşkanımızın çağrısı ve talimatı üzerine meydanları doldurduk, demokrasimize ve milli iradeye sahip çıktık, çıkmayı da sürdürüyoruz. Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanımızda 24 günden bugüne devam eden milli irade nöbetlerimizi, "tek vatan, tek bayrak, tek millet" ülküsünde bir araya gelen vatan-millet sevdalısı hemşehrilerimizle sürdürdük."

"Pazar akşamı İzmit Perşembe pazarında düzenlenen şehitler ve demokrasi büyük nöbet buluşmasına da Gebzeli hemşehrilerimizle katılarak Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere devlet büyüklerimizin milli birlik ve beraberlik dolu çağrılarını aynı meydanda hep birlikte dinledik. Ülkemize kast eden, insanımızı kendi topu, tüfeğiyle şehit etmekten kaçınmayan hainlere en güzel dersi bu aziz milletimiz yine bu meydanlarda verdi. Bu vesileyle demokrasiye, milli iradeye, vatanına, bayrağına ve ülkesine bağlılığını bir kez daha bu meydanlarda aileleriyle, 7'den 70'e el ele gönül gönüle katılım sağlayan, destek veren hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum."

Demokrasi sevdalılarına Köşker’den teşekkür

Kaynak: