Demokrasinin genç bekçileri

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın çocukları 5 yaşındaki Elif ve 8 yaşındaki Furkan her akşam katıldıkları demokrasi nöbetlerinin değişmez...
Demokrasinin genç bekçileri

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın çocukları 5 yaşındaki Elif ve 8 yaşındaki Furkan her akşam katıldıkları demokrasi nöbetlerinin değişmez isimleri arasında yerini aldı.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın küçük çocukları 5 yaşındaki Elif ile 8 yaşındaki Furkan, bayraklarıyla her akşam demokrasi nöbetinde katılarak demokrasinin en genç bekçileri olurken, meydanı dolduran kalabalığında sevgi ve sempatisini kazandı. Cumhuriyet Meydanında, her akşam yoğun katılımla gerçekleşen Gönen Demokrasi Nöbetine çocuklar ve kadınlar damgasını vurdu. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın küçük çocukları 5 yaşındaki Elif ile 8 yaşındaki Furkan; 15 Temmuz askeri darbe girişimi sonrasında Demokrasi Nöbetini her akşam katılarak, Milli Egemenliğin ve Demokrasinin bekçisi oldu.

Ellerinde bayraklarıyla meydanı boş bırakmayan Yakar kardeşler, meydanı dolduran kalabalığında sevgi ve sempatisini kazandı.

Kaynak: