Deni Milosevic 3 yıl daha Atiker Konyaspor’da

Deni Milosevic ile Konyaspor transfer komitesi yaptığı görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak her konuda anlaşmaya varıldı.
Deni Milosevic 3 yıl daha Atiker Konyaspor’da

Deni Milosevic ile Konyaspor transfer komitesi yaptığı görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak her konuda anlaşmaya varıldı. Milosevic kendini 3 yıl daha yeşil beyaz renklere bağlayan imzayı Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda düzenlenen törenle attı.

İmza törenine Konyaspor asbaşkanlarından Mustafa Aydınalp’in yanı sıra Deni Milosevic’in babası Cvijan Milosevic, abisi Benjamin Milosevic katıldı.

İmza töreninde konuşan Asbaşkanlardan Mustafa Aydınalp “Milosevic ile sözleşme uzattığımız için mutluyuz. Hem biz onu, hem de Milosevic bizleri, kulübü, şehri, taraftarımızı yakından tanıyor. Güzel bir sinerji yakaladık. Sorunsuz aidiyet hissi yüksek ve formasını sahiplenen futbolcularımızla yola devam etmek istedik ve bugün bu düşünceyi resmi imzaları atarak gerçekleştiriyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

İmza töreninden sonra Konyaspor TV’ye konuşan Deni Milosevic ise “Çok mutluyum üç senelik bir kontrat imzaladım. Burayı ikinci evim olarak görüyorum. Bu yüzden tekrardan kontrat imzalamayı istedim. Ayrıca Aykut hocamız da burada olması ve yeniden birlikte çalışıyor olmaktan gayet mutluyum. O da benim bu imzayı atmamın sebeplerinden bir tanesi.

Harikulade bir taraftarımız var. Gerçekten çok ateşliler bu yüzden onları çok seviyorum. Ben de enerjimin son damlasına son noktasına kadar onlara teşekkürümü göstermek için elimden geldiğince onlara sahada teşekkür edebilmek için mücadele ediyorum, takımımız için, taraftarımız için büyük bir efor sarf ediyorum. Sezon sonundaki hedeflerimiz arasında tabii ki de Avrupa Kupalarında yeniden mücadele etmek var. Hocalarımızla takımımızla, taraftarımızla birlikte bunu başarabileceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

İmza töreni Milosevic Ailesi’nin çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.