DentAPlus Ataşehir Diş Polikliniği

DentAPlus Ataşehir Diş Polikliniği

2009 yılından bu yana diş hekimliği alanında hizmet sunan DentAPlus, uzman doktorlardan oluşan kadrosu ile her zaman en modern diş tedavi yöntemlerini uygulamaktadır. Acısız ve estetik diş tedavisinde uzman olan DentAPlus Ataşehir diş kliniği implant, ortodonti, pedodonti, protez ve estetik diş hekimliği branşlarında çalışarak, size sağlıklı bir gülüşün anahtarını sunuyor.

Modern Tıbbın Başarılı Yöntemleri

DentAPlus , uygulamalarında sürekli olarak gelişen ve yenilenen tıbbi uygulamaları takip ederek, bunları hastaları ile paylaşmaktadır. Günümüzdeki bu yöntemler sayesinde artık diş kayıpları en az seviyeye indirilmekte, kaybedilen dişlerin yerine başarılı implant uygulamaları yapılmakta ve estetik diş konusunda kat edilen gelişmelerle, çok daha düzgün, sağlıklı, beyaz dişler elde edilebilmektedir.

Diş hekimine gitmek, eskiden insanlar arasında büyük bir tedirginlik oluşturmaktaydı. Bu tedirginliğin en büyük nedeni, uygulamalar sırasında ağrı, acı çekme endişesiydi. Üstelik uygulamalarda kullanılan cihazlar çok gelişmiş olmadığından, insanlara ürkütücü gelebiliyor ve diş problemi yaşayanlar hep büyük bir endişe ile diş hekimine gidiyordu. Bunun da ötesinde korkusuna yenik düşerek, diş hekimine hiç gitmemeyi tercih edenler oluyordu.

 Ancak günümüzün modern yöntemleri ile atık, diş uygulamaları tamamen ağrısız olarak yapılabilmekte ve hasta uygulamadan birkaç saat sonra günlük yaşamına dönebilmektedir. Dentaplus uzman diş hekimi kadrosu ile her zaman sizler için en uygun olan modern yöntemleri tercih etmektedir.

Diş Tedavilerinde Profesyonel Anlayış

DentAPlus, uyguladığı her tedavide profesyonel bir bakış açısı ile hareket etmektedir. Diş tedavisinde kullanılan sterilizasyon yöntemlerinden, kullanılan cihazlara kadar her şey, uzman bir ekibin bilgisi dahilinde sizlere sunulmaktadır.

Diş tedavilerinde yapılacak olan her uygulamada hastaların yaşı, ağız yapısı, cinsiyeti gibi özellikleri göze alınarak değerlendirme yapılır. Çünkü herkesin ihtiyacı olan tedavi, farklıdır. Dentaplus, kişiye özel tedavi yöntemleri ile her türlü diş sorununda, kaliteli bir anlayışın ürünlerini sizlerle buluşturmaktadır.

Güler yüzlü ekibimiz, hasta psikolojisine yönelik yaklaşımları ile çocukları bile dişçi koltuğuna eğlenerek oturtmayı başarmaktadır. Bu sayede eğlenceli bir ziyaret havasında geçen diş tedavi seansları ile hem sağlıklı gülüşlere sahip olacaksınız hem de profesyonel hizmeti yakınınızda hissedeceksiniz.