Depremzedeler Konyaspor'a emanet

Kahramanmaraş ve çevresinde 10 ili etkileyen, yüzyılın afeti Kahramanmaraş depreminde bir taraftan kurtarma çalışmaları devam ederken, diğer yandan depremzedelerin yaraları sarılıyor.

Kahramanmaraş ve çevresinde 10 ili etkileyen, yüzyılın afeti Kahramanmaraş depreminde bir taraftan kurtarma çalışmaları devam ederken diğer yandan depremzedelerin yaraları sarılıyor. Önceki gün Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’in sosyal medya hesabında duyurduğu Konyaspor localarında depremzede ağırlama programında bugün 20 loca hazır hale geldi. Vatandaşlar Konyaspor Stadyumu’nun localarında gördüğü ilgiden memnun olduklarını ifade ettiler.

konyaspor-5-003.jpg

Malatya’da depreme yakalanan Hasan Aydoğan “Malatya’dan Konya’ya geldik. İlk depreme gece 4 gibi Malatya’da yakalandık. Daha sonra öğle saatlerinde ikinci depreme yakalandık. Olduğumuz mahallede hiçbir bina kalmadı. İlk başta Malatya’daki bir mahallede kaldıktan sonra Memur-Sen ve AFAD’dan gerekli talimatlar ile Konya Büyükşehir Belediyesi’nin himayesi altında Konyaspor’a, stadyuma geldik. Buraya geldiğimizden bu yana hiçbir eksiğimiz çok şükür yok. Tamamen güler yüzle ihtiyaçlarımız karşılanacak şekilde konaklıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

konyaspor-3.jpg

“BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Konyaspor kulübü yaptığı açıklamada depreme maruz kalan vatandaşlara destek verildiği belirtildi. “Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem; başta Hatay, Gaziantep, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye ve Kilis olmak üzere birçok şehrimizde can kayıplarına ve tarifsiz acılara sebep olmuştur. Ülkemiz, maalesef tarihinin en büyük felaketlerinden biri ile karşı karşıyadır. Milletçe çok üzgünüz ve yastayız. Ancak geçmişimiz bize göstermektedir ki; milletimiz en zorlu şartları bile sarsılmaz metaneti ve dayanışma ruhu ile aşmayı bilmiştir. Gün yeniden birlik olma, tek yürek olarak hareket etme, birbirimize dünden daha fazla güç verme günüdür. İnşallah yaşadığımız bu felaketi; yardımlaşarak, zorda olana destek vererek atlatacağız”

konyaspor-4.jpg

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :