Dereceli yüzücü başarısını Eş Başkan Akat ile paylaştı

Diyarbakır Bağlar Belediyesi'nin desteğiyle, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin İstanbul'da düzenlediği "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışması"na...
Dereceli yüzücü başarısını Eş Başkan Akat ile paylaştı

Diyarbakır Bağlar Belediyesi'nin desteğiyle, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin İstanbul'da düzenlediği "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışması"na katılan ve birçok rakibini geride bırakıp, yarışmayı bir saat 14 dakika 3 saniyelik dereceyle 33'üncü sırada tamamlayan Hüseyin Nazlı, Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Aynı zamanda Bağlar Belediyesi'nin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı Solin Çocuk Oyun Evi ve Yüzme Havuz'unda Diyarbakırlı çocuklara ders veren Hüseyin Nazlı, yarışmaya rakiplerine nazaran çok zor şartlarda hazırlandığını ve bu unvanı elde etmesinde Bağlar Belediyesi'nin büyük katkısı olduğunu aktardı. Nazlı, Bağlar Belediyesi'nin maddi ve manevi olarak her zaman yanında olduğunu belirterek, belediyeye sporculara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Belediye olarak, yetenekli sporcuları daima desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini anlatan Eş Başkan Akat ise, Bağlar'ı bir spor kenti yapma konusunda kararlı adımlarla ilerlediklerini belirtti. İdealleri olan her sporcuyu destekleyeceklerini söyleyen Akat, "Su sporlarında derece yapan sporcumuzun da yanında olacağız. Hüseyin Nazlı arkadaşımız bizi başarısıyla gururlandırdı. Elimizden geldiğince her zaman yanında olacağız. 5 yıllık stratejik planımızda bütün sportif alanlarda olduğu gibi su sporlarını da gençlere sevdirmek ve geliştirmeye yönelik önemli projelerimiz var. Bu projelerden biri de yerel yönetimlerde öncülük ettiğimiz su sporları adına kentin ihtiyacı olan olimpik yüzme havuzudur, bunun için de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Kaynak: