Dersimiz Akhisar!

Konyaspor’da cuma günü deplasmanda oynanacak Akhisarspor maçının hazırlıkları 2 günlük izin sonrası başladı. Hafta boyunca taktik ağırlıklı antrenman yapacak Mehmet Özdilek’in talebeleri, Akhisar’dan galibiyetle dönebilmek için dersine sıkı çalışacak
Dersimiz Akhisar!

Süper Lig’in 23. hafta açılış maçında cuma günü deplasmanda Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek Atiker Konyaspor’da zorlu mücadelenin hazırlıkları dün start aldı. Ligde iyi bir ivme yakalayarak çıkışa geçen Anadolu Kartalı, Akhisar maçından da puanla ayrılmayı planlıyor. Kayacık Tesisleri’nde hummalı bir çalışma içerisinde olan ekibimizde moraller üst seviyede.

DİDİK DİDİK İNCELEYECEKLER
Akhisarspor’un evinde oynadığı Bursaspor ve geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Karabükspor karşılaşmalarının kaydını izleyen yeşil-beyazlı analiz ekibi, yardımcı antrenör Veysel Cihan’ın da maç raporlarını göz önünde bulundurarak gerekli çalışmalar yapılacak. Akhisarspor hakkında A’dan Z’ye detaylı bir rapor hazırlayacak kurmaylar, teknik direktör Mehmet Özdilek’e dosyayı iletecek. Şifo da taktik idmanı gelen bilgiler üzerine şekillendirecek.

YENİ HABER