Dersimiz Denizlispor

Süper Lig’in 4. haftasında zorlu deplasmanda Denizlispor’a konuk olacak Konyaspor mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkmayı planlıyor.
Dersimiz Denizlispor

Konyaspor, 4.hafta mücadelesinde Pazar günü saat 20.00’de deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Uzun süredir galip gelemeyen Anadolu Kartalı, zorlu deplasmandan 3 puan almayı hedefliyor. Konyaspor Lig’in ilk 3 maçında Ankaragücü, Galatasaray ve Antalyaspor ile berabere kalmıştı. Son 10 maçından 9’unda sahadan beraberlikle ayrılan Konyaspor’un bir diğer hedefi ise bu beraberlik serisine son vererek artık kazanmak. Anadolu Kartalı Süper Lig’de oynadığı son 18 maçın sadece birinde kazanabildi.

JOKER ALİ

 Yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü Aykut Kocaman, 24 yaşındaki gurbetçi oyuncusu Ali Yaşar için birçok denemede buluyor. Genç futbolcunun kamp dönemi performansı da Kocaman’ın dikkatinden kaçmamıştı ve transfer döneminde takımda tutulmasını istemişti. Farklı mevkilerde oynayabilen Ali Yaşar, bunun kendisi için avantaj olduğunu ifade etti. Antrenmanlardaki durumundan memnun olan Kocaman, Ali’ye Lig’de de forma şansı veriyor. Ali Yaşar, Süper Lig’de Ankaragücü ve Galatasaray maçlarına sonradan oyuna girdi. Birçok mevkide oynayabilen genç futbolcudan sezon içinde faydalanmak istiyor. Ömer Ali Şahiner gibi alternatif yerlerde oynayabilen oyuncular arasına giren Ali Yaşar, Süper Lig’de oynadığı için mutlu olduğunu ifade etti. Genç futbolcu, “Kamp döneminde Aykut hoca beni birçok mevkide görevlendirdi ve bu benim için avantaj. Bundan dolayı mutluyum” dedi.     
 

OYUNCU LİSTESİ TFF’YE BİLDİRDİ

2019-2020 Cemil Usta Sezonu Süper Lig’de mücadele eden kulüplerin transfer dönemi sonrası resmi A takım oyuncu listelerini yayınladı. Konyaspor’da A takımda yer alan ve sözleşmeleri devam eden Yenkov Opanasenko, Leonard Zuta, Uğur Demirok, Sertan Yiğenoğlu, Ali Karakaya ve Ozan Can Oruç 28 kişilik listede yer almadı.

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Süper Lig’in 4. Haftasında oynanacak Denizlispor Konyaspor karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu. Zorlu karşılaşmada Konyasporlulara ayrılan misafir tribününün bilet fiyatı 50 TL olarak belirlendi. Pazar günü saat 20.00’de Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maçın biletleri dün öğleden sonra satışa çıktı. •YENİ HABER / MEHMET SERKAN ŞAFAK