Dersimspor'da Galatasaray heyecanı

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekiminde 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Dersimspor'un Galatasaray ile eşleşmesi, Tunceli'de sevinçle karşılandı.
Dersimspor'da Galatasaray heyecanı

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekiminde 3. Lig 2. Grupta mücadele edenDersimspor'un Galatasaray ile eşleşmesi, Tunceli'de heyecan yarattı.

Dersimspor taraftarlarından Eylem Aygün, eşleşmeye ilişkin AA muhabirine açıklamada, eski bir Galatasaraylı olarak Dersimspor'a başarılar dilediğini söyledi.

Dersimspor'un Galatasaray ile eşleşmesinin çok sevindirici olduğunu ifade eden Aygün, "Maç biletlerine bakıyoruz, işlerimiz de uygun olursa büyük ihtimalle gideceğiz. Maç sonucunda yenmesi ya da yenilmesi çok önemli değil. Önemli olan takımın iyi bir ruh haliyle oraya gidebilmesi. Çünkü bu çok büyük bir başarı bence. O nedenle olanağı olan herkesin maça gelmesini gerekir. Bence çok güzel olacak. Yenmesi benim için çok önemli değil ama hani oraya gitmek, o havayı solumak çok büyük bir başarı." diye konuştu. 

Galatasaray taraftarı Özgür Gül ise gönlünün Dersimspor'un kazanmasından yana olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Ülke gündemindeki olumsuz haberler içinde Dersimspor'un Galatasaray ile eşleşmesi çok sevindirici bir haber. Galatasaray adına bir şanstır, Dersimspor gibi bir kulübü ağırlayacaklar. Galatasaray kulübünden bir ricamız var. Stat gelirinin tamamı olmasa da büyük kısmını Dersimspor'a bağışlamalarını istiyoruz. Çünkü gerçekten ekonomik olarak zor bir durumda. İnsanlar çok büyük çabalarla Dersimspor'u bu noktaya getirdi. Takımın gerilemesini istemiyoruz. Galatasaraylıyım ama inşallah Dersimspor kazanır."