Dev adamlar Konya'da karşılaşacak

Konya’nın ev sahipliği yapacağı TBL Federasyon Kupası yarın başlayacak. 24-28 Ocak tarihleri arasında oynanacak maçlarda, Selçuklu Belediyesi’nin de aralarında bulunduğu 8 takım kupayı kazanmak için mücadele edecek
Dev adamlar Konya'da karşılaşacak

Türkiye Basketbol Ligi takımları arasında düzenlenen Federasyon Kupası’nda heyecan yarın başlıyor. Selçuklu Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen ve Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak maçlarda Selçuklu Basket’in de aralarında bulunduğu 8 takım kupayı kazanmak için mücadele edecek.

Federasyon Kupasının açılış maçı Antalyaspor ile Bakırköy Basket takımları arasında oynanacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.  Bu maçın hemen ardından saat 18:30’da, Yalova Belediyespor ile Türk Telekom yine aynı salonda karşı karşıya gelecek. Günün sonunda galip gelen takımlar yarı finalde birbirleriyle eşleşecek.

Federasyon Kupasının ikinci günü, yine iki maçla devam edecek. 25 Ocak Perşembe günü ilk maçta saat 16:00’da Akhisar Belediyespor ile Ankara DSİ takımları karşı karşıya gelecek. Bu maçın hemen ardından temsilcimiz Selçuklu Belediyesi saat 18:30’da Bahçeşehir Koleji ile yarı finale yükselmek için mücadele edecek. Temsilcimiz turu geçmesi halinde Akhisar Belediyespor, Ankara DSİ eşleşmesinin galibi ile yarı finalde karşılaşacak.

Federasyon Kupası’nda final maçı ise Pazar günü oynanacak. Karşılaşmanın biletleri Spor Salonu ve www.biletix.com internet sitesinden 2 maç için 15 TL karşılığında temin edilebilecek.