Devamsızlık yapmamak için düğünü bırakıp kursa gittiler

"Avcı Eğitim" kursuna devam eden Fatma Çavik ve Nafiz Şavk çifti, kurs ile düğün saatiyle çakışınca devamsızlık yapmamak için çareyi gelinlik ve damatlıklarıyla kursa gitmekte buldu.
Devamsızlık yapmamak için düğünü bırakıp kursa gittiler

Aydın Karacasu İlçesinde Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen "Avcı Eğitim" kursuna devam eden Fatma Çavik ve Nafiz Şavk çifti, kurs ile düğün saatiyle çakışınca devamsızlık yapmamak için çareyi gelinlik ve damatlıklarıyla kursa gitmekte buldu.

10 gündür süren Avcılık Kursunun Cuma günü yapılan dersi ilginç anlara sahne oldu. Avcılık ve doğa sporları meraklısı Fatma Çavik ve Nafiz Şavk çifti ders saati düğün saatiyle çakışınca düğünden önce kursa geldi. Önümüzdeki hafta yapılacak sınava girme hakkını kaybetmemek istemeyen genç çift kendi düğünlerini bırakıp derse katıldı. Her akşam saat 19.30 ile 21.30 saatleri arasında devam eden kursun bu saatini de kaçırmayan avcılık meraklısı damat ve gelin önce kursta eğitimlerini aldılar, ardından Karacasu'ya 12 km. mesafedeki Çamarası mahallesindeki düğünlerine katılmak için yola çıktı.

Ders saatini kaçırıp sertifika alma hakkını kaybetmemek için düğünü bırakıp kursa geldiklerini söyleyen Damat Nafiz Şavk, "İkimiz de av ve doğa sporlarını çok seviyoruz. Kurs hem Eğitim amaçlı ve hem de avcılık yapılabilmesine dair belge veriliyor. Önümüzdeki hafta da sınavımız var. Dersten eksik kalmamak için önce kursa geldik ardında düğünümüze gittik" dedi.

Kaynak: