Devlet Bahçeli: Kriz bekleyenler şaşkına dönmüşlerdir

MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim sonuçlarının ardından açıklamalarda bulundu. "Kriz bekleyenler şaşkına dönmüşlerdir" diyen Bahçeli, "Tarafımız Türkiye’dir, safımız büyük Türk milletidir. Hedefimiz milli birlik ve dayanışmanın güçlenmesidir." ifadelerini
Devlet Bahçeli: Kriz bekleyenler şaşkına dönmüşlerdir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kesin olmayan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklamasını yaptı.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarının satır başları:

- Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz, cumhurun başarı ve yükselişine hayranlıkla şahit oluyoruz.

- Bugün Cumhur İttifakı'nın zaferini gururla, onurla ifa ediyoruz.

- Cumhurbaşkanı seçimi ilk turda sonuçlanmış, kriz bekleyenler şaşkına dönmüşlerdir.

MHP KİLİT PARTİ OLDU

- Bizi yıkmak istediler başaramadılar. Felaket telallığı yapanlar Türklüğün vicdanına çarpmış ve dağılmışlardır. MHP'yi kilit parti yapmış. Denge ve denetleme görevi vermiştir. Milletimizin beklentileri doğrultusunda MHP, akılla, muazzam bir inanmışlıkla çalışmalarını sürdürecektir. Mücadelemize mücadele katacağımızdan herkes emin olmalıdır.

- Cumhurbaşkanlığı Sisteminin kurum ve kurallarıyla yerleşmesi için her şeyi yapacağımızdan milletimizin tereddütü olmasın.

- Cumhurbaşkanlığı Sisteminin kurum ve kurallarıyla yerleşmesi için her şeyi yapacağımızdan milletimizin tereddütü olmasın. Elimizi taşın altına koymaktan vazgeçmeyeceğiz.

- Terörle mücadelenin başarıa ulaşması, sosyal ve ekonomik meselelerin miletimizin isteğiyle sonuca ulaşması hususunda Cumhur İttifakı'na düşen sorumluluk çok fazladır. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yeniden seçildiği için tebrik ediyorum. 3 Hilal sancağını düşürmediniz, dilerim ki sizler de hayat boyu düşmezsiniz. Cumhur İttifakı millet aklı, Türkiye'nin teminatı. MHP daha güçlüdür, daha da yükselecektir. Ne mutlu Türk'üm diyene."