Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

DİKKAT !

DİKKAT !

Torku Konyaspor Mersin deplasmanına yedi maçlık yenilmezlik serisi ile gelmişti ve bu önemli bir avantajdı mamafih bu seri oyuncuların üzerinde baskı oluşturarak dezavantaja da dönüşebilirdi. Böyle bir atmosferde başlayan maçta erken dakikalarda gelen goller maçın seyrini büsbütün değiştirdi.

 

Ev sahibi ekip maça istekli başladı golü de buldu. Erken gelen bu golden sonra Torku Konyaspor’un beraberlik için yükleneceğini tahmin etmek güç değildi ve beraberliği yakaladı. Bu dakikadan sonra maç yüksek tempoda devam etmeseydi maç Torku Konyaspor’un lehine cereyan ederdi maalesef böyle olmadı. Ev sahibi takım golleri art arda bulunca maç o dakikadan sonra çok zor bir hâl aldı. Torku Konyaspor buna rağmen gol bulmak için yüklenmeye devam etti. Torku Konyaspor’un böyle oynaması tabiiydi, beni asıl şaşırtan ev Mersin İY’nin kapanmaması ve gol aramaya devam etmesi oldu. Bu durum yeşil beyazlıların lehine olabilirdi fakat oynanan hoş futbola rağmen net bir pozisyonun olmaması farkın azalmasının önündeki en önemli engeldi.

 

Torku Konyaspor oyunu üçüncü bölgeye yıkmasını bildi fakat sadece şutlarla etkili olmaya çalıştı. Net bir pozisyon bulamayan Torku Konyaspor ceza sahasına isabetli ortalar da yapamayınca maalesef gol gelmedi. Şutlarda da hem kalecinin başarısı hem de yeşil beyazlı oyuncuların şanssızlığı olunca bu elim mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Her ne kadar kaybedilmiş bir maç da olsa Aykut Kocaman’ı ve öğrencilerini ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum.

 

Ey bu renklere gönül veren yüce Torku Konyaspor taraftarı dikkat edelim! Böylesine güzel bir seriden sonra gelen bu mağlubiyet bizi hayal kırıklığına uğratmasın. Takımımız çok iyi bir çıkış yakalayarak kendisini tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı bunun farkında olalım ve mutluluk duyalım. Hedef tabii ki en iyi yerde ligi bitirmek olsa da bazı gerçekler var –ki bu gerçeklerin unutulmaması gerekir- alınan güzel sonuçlardan sonra beklenti hayalî bir noktaya ulaşır ve bu gerçekleşmezse takımı başarısız görür ve mutsuz oluruz. Bu yüzden dikkat etmemiz ve yeşil beyazlılarımızın kalan zorlu maçlarında yanında olmamız gerekir. Kanaatimce, kalan maçların sonucu ne olursa olsun biz bu sezon başarılı bir Torku Konyaspor izledik, bu yüzden de bu ekibi tebrik ediyorum. İlerleyen zamanlarda düşlediğimiz bir Torku Konyaspor izlemek dileğiyle…  

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR