Dilan Polat hesabından hikaye atıldı!

Yaptığı paylaşımlar ile fazlasıyla dikkat çeken kısa sürede herkesin ilgi odağı olan, insanların tepkileri üzerine kara para olaylarından dolayı tutuklanan, tutuklandığından bu yana Türkiye gündeminden düşmeyen Dilan Polat cephesinden yeni bir gelişme var.
Dilan Polat hesabından hikaye atıldı!

Dilan Polat geçen yıl katıldığı bir programda günde 750 bin TL harcıyorum şeklinde açıklamalarda bulunması üzerine insanların odak noktası oldu. Gündeme bomba gibi düştü. Birçok kişinin ünlü fenomenin bu derece zengin olmasını sorgulamaya başladı. Güzellik salonu olan birisi nasıl bu kadar zengin olabilir şeklinde yorumlar yapıldı.

36fd7e11-d2b9-431b-917a-e427198039c7.jpg

Bu açıklamasından sonra savcılık harekete geçti. Dilan Polat ve eşi Engin Polat gözaltına alındı. Yürütülen soruşturma sonucunda Engin Polat ve Dilan Polat kara para aklamak iddiasıyla tutuklanma kararı alındı.

Bugün Dilan Polat’ın İnstagram hesabından bir hikaye paylaşıldı. Hikayede dikkat çeken şey ise Dilan ve Engin çiftinin avukatı olan Hüseyin Kaya’nın X hesabından paylaştığı “Hepimiz iyi olacağız. Tasa yok yasa var ” şeklinde yaptığı paylaşım oldu. İnsanlar acaba Dilan Polat çıkacak mı? gibi sorular sormaya başladı. İler ki süreçlerde neler olacak merakla bekleniyor.

0319c334-b05a-4020-8fd7-05534dacb4d2.jpg

Etiketler :