Dilmen 'Vedalaştı' dedi ayrılığı açıkladı

Trabzonspor'un evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Maçı hak eden kazandı" yorumunu yaparken, bordo-mavili takımdan ayrılacak ismi de açıkladı.
Dilmen 'Vedalaştı' dedi ayrılığı açıkladı

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

İşte Dilmen'in açıklmalarından önemli başlıklar;

"ENTERESAN BİR LİG YAŞIYORUZ"

Enteresan bir lig yaşıyoruz. 1-2 belli, Galatasaray ve Başakşehir. Antalyaspor, -14 averajıyla Avrupa kupalarına gidebilir. Galasaray kupayı aldığı için, Antalyaspor'un şansı var. Malatyaspor'un da +2 averajı var. Öyle tuhaf bir lig ki, -14 ile Avrupa kupalarına gitme şansın var.

"UĞURCAN ÇAKIR, DÜNYA ÇAPINDA..."

Uğurcan Çakır, dünya futbolu açısından önemli bir kaleci olacak gibi. Sadece çıkardığı kafa vuruşunda müthiş bir refleks gösterdi. Şenol Güneş, devrede mahkum oynadığını gördü ve bir ucundan Şampiyonlar Ligi'ne tutunmak için bir Rus ruleti oynayayım dedi. Beşiktaş, tamamen ofansif bir kadroyla savunma da yapamadığı için, 21 yaşındaki Atiba inanılmaz bir performans gösterdi. Trabzonspor, 4 hücumcu ve Sosa ile oynadı. Bu takımla savunma yapmak kolay değildir. Bunu uzun vadede götürmeye çalıştılar. Trabzonspor'u çok beğendim.

'RODALLEGA SANKİ VEDALAŞTI'

Trabzonspor, şu an gelecei en parlak takım gibi görünüyor. Belli ki transfer yapamayacaklar. Uğurcan, Abdulkadir, Yusuf geldi, mutlaka önümüzdeki sene. Rodallega, sanki bir kulüple anlaşmış gibi gitti. Seyirciyle de vedalaştı, hakemle de. Trabzonspor, çok olumsuz şartlarına rağmen iyi yönetiliyor. İnşallah sıkıntı yaşamazlar.

"TRABZON, AVRUPA'YA GİDECEK"

Ben bütün maçların aynı saatte oynanması gerektiğini düşünüyorum. Trabzonspor, UEFA ile ilgili çok olumsuz bir şey söylemiyor galiba. Bir tanesi, banka borçlarını yapılandıracak. Trabzonspor'un önümüzdeki sezon katılmama ihtimali çok düşük görünüyor. Benim aldığım izlenim, önümüzdeki yıl gidecek ve bir şans daha bulacak. Benim duyduğum, UEFA, Trabzonspor'a şans verilmesi yolunda karar verecek.