Dilmen'den Terim için ceza yorumu!

Spor yorumucusu ve yazarı Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği mücadeleyi NTV'de değerlendirdi.
Dilmen'den Terim için ceza yorumu!

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde;

Falcao çok iyi bir oyuncu. Vuruşunda top auta gidiyordu ama gol oldu. Oldukça önemli, dünya yıldızı bir isim. Falcao'yu şu maçla değerlendirmek doğru olmaz. Zaten onu tanıyan biliyor.

BİRİ FALCAO, DİĞERİ DIAGNE

Falcao koşularıyla kendini belli ediyor. Ceza sahasının en iyilerinden biri. Falcao orta sahaya gelip pas atıp koşup gol attı. Diagne'yi böyle düşünebiliyor muyuz? Hayır. O yüzden biri Falcao oldu, diğeri Diagne.

LEMINA'YI BEĞENDİM

Galatasaray'ın kadrosu iyi ama iyi futbol oynamıyorlar. Mutlaka ileriki haftalarda bunu iyi futbola da döndüreceklerdir. Lemina bence iyi bir oyuncu. Ama sol iç değil sağ içte oynasa daha iyi olur. Futbolda fizik güç çok önemlidir. Önemli olmasa hala biz oynardık. Galatasaray erken değişiklik yapmak zorunda kaldı ama bu takıma yaradı. Lemina'yı ben beğendim. Ama 30 dakikada kuvveti çok düştü.

TAKIMIN EN İYİSİ BABEL

Galatasaray'ın ilk 4 hafta itibariyle en oyuncusu Babel. Almanya deplasmanında oynadı, döndü Estonya'da oynadı. Milli maçlarda sadece Babel oynadı ve takımın en iyisiydi. Milli takım arasının fiziki yorgunluğu olmadı.

HAKEM MAÇI KÖTÜ YÖNETTİ

Hakem bu kadar kolay maçı kötü yönetti. Lemina'nın yerde kaldığı bir pozisyon vardı, sarı kart bile vermedi. Son bölümde Adem Büyük'ün pozisyonunda VAR'a gidilebilirdi.

CEZALANDIRILMASI LAZIM

Ben yılların Dilmen'i olarak her şeyi görebiliyorum. Ancak herkes gibi konuşuyorum. 19.05 açıklaması ne kadar yanlışlıkla da denilirse, o kişinin bir yaptırımla cezalandırılması lazım...

BURADA TUTARSIZLIK VAR

Teknik adamlar cezalı olduğu zaman oyuncuların kafaları karışabiliyor bazen saha içerisinde. Ben vicdan olarak Fatih Terim'in ceza almasını istemem. Olayların açığa kavuşmasını istiyorum. Çaykur Rizespor Başkanı 'Silah olsa vururdum' diyor 11 gün, burada Fatih Terim'e bu ceza. Burada şimdi bir tutarsızlık var.

İTİRAZ EDECEK BİR DURUMU YOK

Galatasaray ilk hafta Denizlispor ile oynadı. Galatasaray o maçta hakem hatasıyla değil, kötü oynayarak kaybetti. Konyaspor maçında Seri'nin kırmızı kartı doğruydu, Fatih Terim'in kendisi de söyledi. Kayserispor zaten tam bir kaostu. Bu maçı da kazandılar. Görünen tabloda Galatasaray'ın itiraz edecek bir durumu yok.