Diriliş Ertuğrul oyuncusu Suriye'ye gitti

Ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul oyuncusu, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki El Bab'ın Çobanbey ve Kabbasin mekanlarını ziyarette bulundu.
Diriliş Ertuğrul oyuncusu Suriye'ye gitti

Ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul oyuncularından 'Abdurrahman Alp' karakterine hayat veren Celal Al, yapımcı Kemal Tekden ve Tekden Eğitim Kurumları yetkilileri grubu, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki El Bab'ın Çobanbey ve Kabbasin mekanlarını ziyarette bulundu.

Heyet, Çobanbey bölgesinde yapılan düzenlenen sünnet organizasyonuna katıldı ve sünnet olan 70 çocuğa hediyeler verdi.

dirilis-ertugrulun-abdurrahman-alpi-suriyeye-gitti.jpeg

Yesevi Yardım Hareketi Derneği kapsamında düzenlenen organizasyonla bölgeye geldiklerini belirten Tekden, "Suriye’de  yaklaşık 70 çocuğu sünnet ettik, bu organizasyon bizi çok mutlu etti. Karakeçili Türkmen Derneğini de ziyaret ettik. Buradaki mazlum Suriyeli kardeşlerimizin   Türkiyeli hayırseverlerin yardımına ihtiyacı var. Türk milleti olarak sağlık  alanında, eğitim alanında Suriyelilerin yanında olmalıyız." dedi

Celal Al ise "Diriliş Ertuğrul  bir dizi değil, diziden daha fazlası olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizim  Karakeçililere vefa borcumuz var, bizler buradaki halka özen gösteriyoruz.  İnşallah Türk milleti olarak yeniden bir milletin direnişi sloganıyla bu  coğrafyaya adaleti, hakkaniyeti getirmek adına bu tür güzel organizasyonlara  devam edeceğiz." yorumunda bulundu.