"Dişi Atmacalar" sezonu galibiyetle kapatmak istiyor

"Dişi Atmacalar" sezonu galibiyetle kapatmak istiyor
"Dişi Atmacalar" sezonu galibiyetle kapatmak istiyor
Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal:
- "1907 Kanaryaspor'u yenerek play-off öncesi ligi moralli kapatmak istiyoruz"

RİZE (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde hafta sonu sahasında 1907 Kanaryaspor'u ağırlayacak Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, rakiplerini yenerek play-off öncesi ligi moralli kapatmak istediklerini söyledi.

Zenginal, AA muhabirine, sezona üç kulvarda kupa parolasıyla başladıklarını belirterek, Avrupa Challenge Kupası'na çeyrek finalde veda etmenin üzüntüsünü yaşadıklarını, Spor Toto Türkiye Kupası'nda ise Üsküdar Belediyespor'u eleyerek yarı finale kalmalarının lig öncesi kendilerine moral olduğunu ifade etti.

Sezonda çok büyük aksilik yaşanmaması durumunda ligi üçüncü sırada tamamlayacaklarını kaydeden Zenginal, "Play-off maçları öncesi son maçımızı 1907 Kanaryaspor'a karşı oynayacağız. 1907 Kanaryaspor'u yenerek play-off öncesi ligi moralli kapatmak istiyoruz. Hedefimiz play-off turunda rakiplerimizi tek tek geçerek hedefe ulaşmak. Bunu başarmak zorundayız" dedi.

Zenginal, play-off turunun 5 Nisan'da başlayacağını belirterek, "Çok zorlu maçlar bizi bekliyor. Takım için önemli olan Jelena Pirsl ve Olga Vaschcuk, sakatlıkları nedeniyle uzun zamandır görev yapamıyorlardı. Jelena döndü ama Olga'nın zamana ihtiyacı var. Bazı oyuncularımızda ufak tefek sakatlıklar var ama her şeye rağmen zorlu yarışta elimizdeki kadroyla en iyisini yapacağımıza inanıyoruz. Artık Rize'ye kupa getirmek istiyoruz" diye konuştu.